4-5 spl kõrvitsaseemneid purustada
4 muna
8- 10
spl suhkrut
2 spl
rukkipüüli
2 spl
kartulitärklist
2 dl 35%
rõõska koort
1 tl
vanillisuhkrut
250 g
magusat kohupiima
2 dl
kõrvitsapüreed
1 laimi
riivitud koor
Valmistamine:
Biskviidi
jaoks vahusta munad 6 spl suhkruga tihedaks vahuks. Sega 2 spl kõrvitsaseemne
jahu, rukkipüüli, kartulitärklis omavahel. Puista see segu munavahule ja sega
ettevaatlikult. Vala tainas küpsetuspaberile ja pane 220 kraadisesse ahju 10
minutiks.
Küpsetuspaberile
riputa suhkur ja kummuta sellele ahjust võetud biskviit, lae jahtuda ja tõmba
küpsetuspaber ära. Keera biskviit koos paberiga rulli ja lase lõplikult
jahtuda.
Valmista
täidis. Vahusta koor suhkruga ja lisa kohupiim, lisa ka kõrvitsapüree ja
laimikoor. Rulli biskviit lahti , paiguta täidis ja riputa rullile tolmsuhkur.
Ja söö ära!
Meie rull tuli hästi mahlane ja maitsev.
Head isu!
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar