5. märts 2014

Kõrvitsarull




Vaja läheb:

4-5  spl kõrvitsaseemneid purustada
4 muna
8- 10 spl  suhkrut
2 spl rukkipüüli
2 spl kartulitärklist
2 dl 35% rõõska koort
1 tl vanillisuhkrut
250 g magusat kohupiima
2 dl kõrvitsapüreed
1 laimi riivitud koor

Valmistamine:

Biskviidi jaoks vahusta munad 6 spl suhkruga tihedaks vahuks. Sega 2 spl kõrvitsaseemne jahu, rukkipüüli, kartulitärklis omavahel. Puista see segu munavahule ja sega ettevaatlikult. Vala tainas küpsetuspaberile ja pane 220 kraadisesse ahju 10 minutiks.
Küpsetuspaberile riputa suhkur ja kummuta sellele ahjust võetud biskviit, lae jahtuda ja tõmba küpsetuspaber ära. Keera biskviit koos paberiga rulli ja lase lõplikult jahtuda.
Valmista täidis. Vahusta koor suhkruga ja lisa kohupiim, lisa ka kõrvitsapüree ja laimikoor. Rulli biskviit lahti , paiguta täidis ja riputa rullile tolmsuhkur.
Ja söö ära! 

Meie rull tuli hästi mahlane ja maitsev.
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar