13. märts 2014

Ananassimaitselised kabatšokikangid

Selles postituses saate teada, kuidas teha maitsvat kompotti  igaks aastaajaks.

Vaja läheb :

1kg kabatšokki
500g alõtšat

Siirup :

1 liiter vee kohta
300g suhkrut


Valmistamine :

Täida pool purki pestud alõtšadega. Pese kabatšokk puhtaks, koori, eemalda seemned ja lõika viljaliha kangideks. Vala kabatšokikangid alõtšadele-täida purk umbes 4/5 ulatuses. Siis kalla keev vesi peale. Kus hoidis on veidi tõmmanud ja vesi peaaegu jahtunud, vala tõmmisvesi keedunõusse, lisa suhkur ning keeda sellest siirup. Seejärel vala siirup purki tagasi ning kaaneta purk õhukindlalt.

Selle valmistamine on lihtne ja tulemus on ka väga hea. 
Head isu!

Retsept on võetud ajakirjast "Kööginurk Hoidistamine".




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar