Ananassimaitselised kabatšokikangid
Selles postituses saate teada, kuidas teha maitsvat kompotti igaks aastaajaks.
Vaja läheb :
500g alõtšat
Siirup :
1 liiter vee kohta
300g suhkrut
Valmistamine :
Täida pool purki pestud alõtšadega. Pese kabatšokk puhtaks, koori, eemalda seemned ja lõika viljaliha kangideks. Vala kabatšokikangid alõtšadele-täida purk umbes 4/5 ulatuses. Siis kalla keev vesi peale. Kus hoidis on veidi tõmmanud ja vesi peaaegu jahtunud, vala tõmmisvesi keedunõusse, lisa suhkur ning keeda sellest siirup. Seejärel vala siirup purki tagasi ning kaaneta purk õhukindlalt.
Selle valmistamine on lihtne ja tulemus on ka väga hea.
Head isu!
Retsept on võetud ajakirjast "Kööginurk Hoidistamine".
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar